hej

hej funderar på vad man ska skriva idag. joo falska människor. har ni någonsin upplevt att en så kallad bästa vän/vän har sviket er .antagligen har ni det. det har jag gjort i alla fall och det kan vara ganska jobbigt men men idioter finns det gött om. men men får helt enkelt vara försiktig med vem man litar på. själv fick jag en övraskning en av dem som jag minst trodde skulle finnas för mig dök upp fanns för

hej

tänkte skriva lite idag .funderar på om man ska börja skriva av sig om alla känslor man har ikroppen men vet inte riktigt om man ska göra det ? funderar på att lämna linköping. så fort man är klar i skolan skulle kännas så skönt att slipa allt skitsnack och så vidare men frågan är kan man börja om på nytt ?för är precis det jag känner att jag vill nu .iofs skulle inte alla känslor släppa för det som har hänt kommer ju alltid har hänt och så. detta va allt för mig.

tjobre

idag har det blivet en riktig hemma dag bara chillat och tagit det lungt har börjart kolla på en ny serie som går på kanal5 första avsnittet finns på deras sida. så för er som gillar typiska tjej serier rekomenderar jag starkt hart of. dixie men men nu så är det dags för mig att slagga godnatt.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se