hejllo

nej nu ligger jag i sängen med datorn i knät vet att det inte är bra för den men jag är som jag är. ska snart på möte och sen prakriken sen får jag förhoppnigsvis min halvtids bedömning idag det beror ju på om min hanledare är frisk idag eller inte hmm vem vet igentligen men men. sånt som märks.
i helgen blir det paarty party fett najs ska ut och kolla på ett live band med michelle det ska bli skojsigt nej nu måste jag sluta skriva så jag kommer i tid ;)
puss puss hörs kanse imorgon men sånt som märks
tar en gammal bild men tycker inlägen är så tråkiga utan bilder

hej hop

hej allla glada nu blir det att göra sig klar för att åka till praktiken går ju på omvårdnads programet nu så har praktik på ett sjuk hem nu. det är ganska intressant längtar tills man blir klar undersköterska .är ett mål jag haft länge men aldrig riktig slut fört så nu är det dags att slurföra det.
men så länge man aldrig ger upp så klarar man allt till slut . Det är vad jag tror i alla fall och det ska jag bevisa för mig själv ;)
men nu har jag inte tid att skriva längre puss puss

kul kväll

ja har inga nya bilder nu och sophie hjälpte mig igår att omforamtera min dator eller vad det heter . Är kass på sånna saker men men . i går var vi på krogen det va kul förutom slutet då men men .
som jag sagt är trött på att bara låta andra få sin vilja fram så därför så kanse jag har skaffat mig en drygare antyder än vad jag hade för . Men vem fan orkar bli överkörd hela tiden lixsom inte jag i alla fall.
jaoo som jag oftat skrivet om är det jävligt svårt att veta vilka man kan lita på och sånna saker vilket man dock märker efter en tid ibland kan det bara ta väldigt lång tid innan man märker att någon man trodde man kunde lita på är någon som man  borde sagt att den skulle sticka och dra för länge sen men men . man måste få göra lita missar ibland men detta var allt för mig denna gång.
få se när jag skriver nästa gång puss på er alla

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se